листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Годишно собрание на акционери на Факом Ад Скопје 


Analiza -Fakom-2018-2017g.doc
Odluka za naznacuvanje na revizor za 2019.pdf
Izvestaj na nezavisniot revizor za fin. izvestai na FAKOM 2018.pdf
Odluka za odobruvanje na izvestajot na Sluzba za vnatresna revizija na Drustvoto.pdf
Odluka za odobruvanje na rabota na clenovi na NO.pdf
Odluka za odobruvanje na rabota na clenovi na UO.pdf
Odluka za prestanok na funkcija na clen na UO.pdf
Odluka za upotreba na neto dobivka -2018.pdf
Odluka za usvojovanje na Izvestajot za izvrsena revizija za 2018.pdf
Odluka za usvojuvanje na godisna smetka -2018.pdf
Биланс на состојба 2018.pdf
Билнас на успех 2018.pdf
Годишен извештај на ВР 2018 год.pdf
извештај за паричниот тек 2018.pdf

Објавено на: 03.05.2019 09:27:11
Документ БР.: DOC_13285-95/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери