листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација Цементарница УСЈЕ АД Скопје,

го објавува неревидираниот консолидиран биланс на успех за првото тромесечие од 2019 година.


3 Месечно консолидирано известувања 2019 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 15.05.2019 14:05:58
Документ БР.: DOC_12294-88/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.