листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Согласно член 39 точка 6 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје објавува :

1. Објава во дневен весник од 24.05.2019 година по Барање на акционери за Годишно собрание на акционери на ден 07.06.2019 годна и

2. Објава во дневен весник од 24.05.2019 година на Ревидиран дневен ред за одржување на Годишно собрание на акционери на ден  07.06.2019 година


1.Објава по Барање на акционери на ден 24.05.2019 за Годишно собрание на акционери на 07.06.2019.PDF
2.Објавен Ревидиран дневен ред на ден 24.05.2019 за Годишно собрание на акционери на 07.06.2019.PDF

Објавено на: 27.05.2019 14:24:55
Документ БР.: DOC_10109-94/2019
Урнек: Јавен повик за собрание