листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно член 39 точка 5 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје го објавува вториот дел од целосните материјали по ревидиран дневен ред за Годишното собрание на ационери кое ќе се одржи на ден 07.06.2019 година и тоа:

7. Годишна сметка за 2018 година;

8. Финансиски извештаи за 2018 година;

9. Годишен извештај за работењето за 2018 година.


7.Годишна сметка за 2018 година.pdf
8.Финансиски извештаи за 2018 година.pdf
9.Годишен изештај за работењето за 2018 година.pdf

Објавено на: 27.05.2019 15:42:21
Документ БР.: DOC_13285-138/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери