листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени на 42 седница на Собранието на акционерите на Охридска Банка АД Скопје


04.1. Odluka za odobruvanje na rabotenjeto na Nadzorniot Odbor.pdf
05.2. Odluka za usvojuvanje na godisniot izvestaj.pdf
06.2. Odluka za usvojuvanje na Izvestajot na ovlastenite revizori.pdf
07.1. Odluka za usvojuvanje na godisna smetka i finansiksi izvestai.pdf
08.0. Odluka za naznacuvanje na Drustvo za revizija.pdf

Објавено на: 28.05.2019 14:42:30
Документ БР.: DOC_12283-54/2019
Урнек: Други одлуки од собрание