листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предолг одлуки за Цобрание на акционери


2.Предлог одлука за усвојување на извештајот за работењето на друштвото ....pdf
3.Предлог одлука за усвојување на годишна сметка и ревизорски извештај з....pdf
4.Предлог одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка ревизор....pdf
5.Предлог одлука за распоредување на добивка 2018.pdf
6.Предлог одлука за одобрување на извештајот за работењето на Одборот на....pdf
7.Предлог Одлука за назначување ревизор за 2019 година.pdf

Објавено на: 29.05.2019 08:57:14
Документ БР.: DOC_13285-149/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери