листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од одржаното Собрание на акционери на Прилепска пиварница А.Д. Прилеп на ден 29.05.2019 година


1.2 Одлука за усвојување на извештајот од ревизијата на финансиските извештаи за 2018 усвоена.doc
TP Revizija Vitanova Strumica 2018.pdf
2.1 Одлука за усвојување на годишниот извештај за работењето за 2018 година усвоена.doc
2 Godishen izveshtaj za 2018 godina Upraven odbor.pdf
3.1 Одлука за усвојување на извештајот од службата за внатрешна ревизија за 2018 година усвоена.doc
4.1 Одлука за усвојување на извештајот од надзорниот одбор за 2018 година усвоена.doc
5 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2018 година усвоена.doc
6. Одлука за распределба на добивката остварена по годишната сметка за 2018 година усвоена.doc
7 Одлука за одобрување на работата и на водењето на работењето на членовите на управниот одбор во 2018 година усвоена.doc
8 Одлука за одобрување на работата и водењето на работењето на членовите на надзорниот одбор во 2018 година усвоена.doc
9.1 одлука надзорен одбор избор на членови усвоена.doc
10. одлука за избор на ревизор за 2019 година усвоена.doc

Објавено на: 30.05.2019 08:47:50
Документ БР.: DOC_12283-58/2019
Урнек: Други одлуки од собрание