листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Согласно член 33 од Правилата за котација,се известува јавноста дека согласно записникот од Надзорен одбор Н.О бр.14 од 12.08.2019 година, за ВД Претседател на Управен одбор и ВД Генерален директор на Факом Ад Скопје се запишува  лицето Бојан Јордановски. Воедно ја известуваме јавноста дека на ден 12.08.2019 година, лицето Зоран Стојановски си поднесе неотповиклива оставка од функцијата Заменик Претседател на Управен одбор и Заменик Генерален директор на Факом АД Скопје.

Објавено на: 23.08.2019 15:15:37
Документ БР.: DOC_12285-56/2019
Урнек: Измени во органи на управување