листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Во врска со Одлуката за продажба-отуѓување на сопствени акции по пат на јавна понуда донесена на Собранието на Нова Стоковна Куќа АД Струмица одржано на ден 17.05.2019, ве известуваме дека на ден 20.11.2019 година Комисијата за хартии од вредност на РСМ донесе Решение за давање одобрение за продажба на сопствени акции по пат на јавна понуда заведено под број УП 1 Број 10-82.

 

Нова Стоковна Куќа АД Струмица

Објавено на: 26.11.2019 14:08:42
Документ БР.: DOC_10191-633/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации