листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Известуваме дека друштвото Нова Стоковна Куќа АД Струмица објави Покана за продажба-отуѓување на сопствени акции по пат на јавна понуда во дневен весник " Слободен печат " од 27.11.2019 година.

Поканата, Проспектот и целокупната пропратна документација во постапката на јавна понуда на сопствени акции е објавена и на интернет страната на Македонска берза АД Скопје - www.mse.mk

 

Нова Стоковна Куќа АД Струмица

Објавено на: 27.11.2019 14:58:32
Документ БР.: DOC_10191-635/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации