листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно член 39 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува усвоените одлуки на седницата на Собранието на акционери одржано на ден 11.12.2019 годинa

Останатите точки од Дневниот ред на седницата на Собранието на акционери не беа усвоени бидејќи мнозинството од акционерите гласаа против овие одлуки.

 


Odluka za otpovikuvanje na odluka za revizor p.pdf
Odluka za naznacuvanje na revizor p.pdf

Објавено на: 11.12.2019 14:18:41
Документ БР.: DOC_12283-166/2019
Урнек: Други одлуки од собрание