листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-16522/1/II-13 од 25.9.2019 година и Решение за издавање претходна согласност од Народна банка на Република Северна Македонија бр. 15-32218/13 од 13.12.2019 година, за член и претседател на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначен д-р Владимир Ефтимоски.

 

Објавено на: 17.12.2019 09:37:54
Документ БР.: DOC_12285-69/2019
Урнек: Измени во органи на управување