листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови, Извештај за сеопфатна добивка и Извештај за промена на главнина за 01.01.-31.12.2019 година, како и коментарот на (неревидираниот) неконсолидиран Биланс на успех и Биланс на состојба ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 31.01.2020 година.

Објавено на: 30.01.2020 14:24:00
Документ БР.: DOC_10191-18/2020
Урнек: Други ценовно чувствителни информации