листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Одлуки за измени во органи на управување на ЗК Пелагонија ад Битола , донесени на Собранието на акционери на 26.02.2020


Одлука за констатирање престанок на членство и мандат на член на Одборот на директори.pdf
Одлука за избор на член на Одборот на директори на ЗК Пелагонија ад Битола.pdf

Објавено на: 26.02.2020 14:02:02
Документ БР.: DOC_12285-8/2020
Урнек: Измени во органи на управување