листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери - 31.03.2020 година.


1. Годишен извештај за работењето на Банката за 2019 година.pdf
1. Мислење по Годишниот извештај за 2019 година.pdf
1. Предлог Одлука за Годишен извештај на Банката за 2019 година.pdf
2. Мислење за Ревизорскитe извештаи за 2019 година.pdf
2. Предлог-одлука за писмено мислење на Ревизорски извештаи.pdf
3. Годишна сметка за 2019 година.pdf
3. Предлог-одлука за усвојување на Годишната сметка за 2019 година.pdf
4. Предлог-одлука за распределба добивка за 2019 година.pdf
5. Предлог-одлука за дивиденден календар.pdf
6. Годишен извештај за работењето на Надзорниот одбор.pdf
6. Предлог-одлука за Годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор.pdf
7. Предлог одлука за измена на статут.pdf
8. Информација за резултатите од извршена оцена на член на НО.pdf

Објавено на: 28.02.2020 15:32:31
Документ БР.: DOC_13285-12/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери