листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Корекција на техничка грешка во Одлуките за измени во органи на управување на ЗК Пелагонија ад Битола, донесени на Собранието на акционери на 26.02.2020 година 


Одлука за констатирање престанок на членство во Одборот на директори на ЗК Пелагонија ад Битола.pdf
Одлука за избор на член на Одборот на директори на ЗК Пелагонија ад Битола.pdf

Објавено на: 02.03.2020 09:33:47
Документ БР.: DOC_12285-10/2020
Урнек: Измени во органи на управување