листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, консолидирани Финансиски извештаи( Биланс за состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот) за 2019 година.


FI 01.01. - 31.12.2019 - ADING-nerevidirani, konsolidirani.xls

Објавено на: 18.03.2020 14:10:18
Документ БР.: DOC_26445-96/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.