листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека Гувернерката на НБРСМ, со решениe бр.15-780/9 од март 2020 година, издаде претходна согласност за именување на г-дин Драган Тевдовски за член на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Согласноста е издадена за период од 4 (четири) години, сметано од денот на приемот на Решението.

Објавено на: 25.03.2020 14:10:42
Документ БР.: DOC_12285-12/2020
Урнек: Измени во органи на управување