листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека, со Решение на Гувернерот на Народната банка на Република Северна Македонија бр.15-4415/7 од 24 март 2020 година, издадена е претходна согласност за повторно именување (реизбор) на Наталија Алексова за член на Управниот одбор на ТТК Банка АД Скопје, за период од 4 (четири) години, сметано од денот на приемот на Решението. На ден 30.3.2020 година извршен е упис во надлежниот регистар што се води во Централниот регистар на Република Северна Македонија.

Објавено на: 31.03.2020 14:05:27
Документ БР.: DOC_12285-13/2020
Урнек: Измени во органи на управување