листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонијатурист АД Скопје-Одлука од Собрание на акционери од 15.04.2020 година за Дивиденда и дивиденден календар по Годишна сметка за 2019 година.


Одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар за 2019 година.pdf

Објавено на: 15.04.2020 14:18:21
Документ БР.: DOC_10187-5/2020
Урнек: Дивиденден Календар