листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Годишно собрание на акционери


Т1-1 Предлог Oдлука за одобрување на годишната сметка.doc
Т1-2 Предлог Одлука за распределба на добивката по годишната сметка.doc
Т1-3 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи.doc
Т1-4 Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај.doc
Т1-1 Годишна сметка за деловната 2019 година.pdf
Т1-2 Финансиски извештаи за деловната 2019 ревидирани од овластен ревизор.pdf
Т1-3 Годишен извештај за работењето на ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА АД Скопје за 2019.pdf
Т2-1 Предлог Одлука за одобрување на Консолидираната годишна сметка.doc
Т2-2 Предлог Одлука за одобрување на Консолидираните финансиските извештаи.doc
Т2-3 Предлог Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на групата.doc
Т2-1 Консолидирана Годишна сметка за 2019.pdf
Т2-2 Консолидирани Финансиски извештаи за 2019.pdf
Т2-3 Годишен извештај за работа на Групата за 2019.pdf
Т3 Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај на Служба за ревизија.doc
Т3 Годишен извештај од работата на Службата за внатрешна ревизија за 2019.pdf
Т4 Предлог Одлука за одобрување извештај на Неизвршни членови.doc
Т4 Извештај од неизвршните членови на одбор на директори за 2019.doc
Т5 Предлог Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори.doc
Т6 Предлог Одлука за избор на овластен ревизор.docx

Објавено на: 27.04.2020 09:00:20
Документ БР.: DOC_13285-52/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери