листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2019 година.pdf
Предлог-одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2019 година на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за именување член на Надзорен одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 27.04.2020 09:06:20
Документ БР.: DOC_13285-53/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери