листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

 

 

 

 

 

 

Во прилог ги доставуваме Предлог-Одлуките кои се на дневен ред на седница на Годишно Собрание на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје.

Ревизорскиот извештај ќе биде објавен веднаш по доставување од страна на ревизорот.

 

 

 

 

 

 


odluka odobruvanje godisna 2019.doc
О. покривање загуба за 2019.doc
O. odobruvanje rabota Trajanka Tasevska OD 2019.doc
O. odobruvanje rabota Goko Trajcevski OD 2019.doc
O. odobruvanje rabota Branko Cvetanovski OD 2019.doc
Od. izbor Revizor- 2020doc.doc
O. odobruvanje rabota Stojan Stanislavski OD 2019.doc
О. одобрување ревидирана Ревизорски извештај за 2019.doc

Објавено на: 01.06.2020 09:33:57
Документ БР.: DOC_13285-117/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери