листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

                                       Согласно Глава 6 од Правилникот за котација ги објавуваме следниве  предлог одлуки (дополнување на јавниот повик за собрание)

                                         -Предлог одлука за отуѓување на сопствени акции

                                        -Предлог одлука на стекнуваање   сопствени акции со откуп           


Pred-Odluka za otuguvanje sopstveni akcii.docx
ПРЕД-ОДЛУКА ИНТЕРПРОМЕТ СОПСТВЕНИ АКЦИИ.docx

Објавено на: 08.06.2020 15:46:04
Документ БР.: DOC_13285-129/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери