листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Предлог Одлуки за собрание на акционери: 


T.4 Годишен извештај на Извршен директор - 2019г.pdf
T.4 Одлука за усвојување годишен извештај за работа на друштвото.pdf
T.4 Одлука за усвојување на финансиски извештај од Расел Бетфорд Атанасовски Дооел.pdf
T.4 Одлука за усвојување финансискиот извештај на Првиот и Вториот Извршен директор.pdf
T.4 Пекабеско ад 2019 Консолидиран Ревизорски извештај.pdf
T.4 Пекабеско ад 2019 Ревизорски извештај.pdf
T.5 Одлука за усвојување на годишна сметка Пекабеско АД за 2019 г.pdf
T.6 Одлука за распоредување на добивка за Пекабеско АД за 2019г.pdf
T.7 Одлука за усвојување на годишна сметка за Тимко-Лаб за 2019г.pdf
T.8 Одлука за распоредување на добивка за Тимко-лаб за 2019г.pdf
T.9 Одлука за усвојување на годишна сметка за Пекабеско ДОО Рашка 2019г.pdf
T.10 Одлука за покривање загуба за Пекабеско ДОО Рашка за 2019г.pdf
T.11 Одлука за купување сопстевени акции 2019г.pdf
T.12 Одлука за располагање со сопствени акции.pdf
T.13 Извештај за одбор на директори.pdf
T.13 Одлука за одобрување за работа на Бановиќ Миле.pdf
T.13 Одлука за одобрување за работа на Кутревски Анатол.pdf
T.13 Одлука за одобрување за работа на Кутревски Марко.pdf
T.13 Одлука за одобрување за работа на Кутревски Слободан.pdf
T.13 Одлука за одобрување за работа на Шушлевски Славчо.pdf
T.13 Одлука за усвојување на работа на Одборот на Директори.pdf
T.14 Одлука за овластување на потписници на актите на НЛБ Банка АД Скопје донесени врз основа на Договорот за одобрување на рамковен револвинг кредит.pdf

Објавено на: 06.08.2020 09:43:22
Документ БР.: DOC_13285-150/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери