листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери


Предлог Odluka Nacrt Pretsedavac proceduralen 09.2020.doc
Предлог Odluka Proceduralen del Nacrt 09.2020.doc
Предлог Одлука за броење на гласови.doc
Предлог Одлука за верификациона комисија.doc
Предлог Одлука за измена на Статутот на друштвото 08.2020.docx
Предлог Одлука за јавно гласање.doc
Предлог одлука за одобрување Александар Јањиќ на Дир. nacrt.docx
Предлог одлука за одобрување Климент Китановски на Дир. nacrt.docx
Предлог одлука за одобрување Науме Стефановски на Дир. nacrt.docx
Предлог одлука за одобрување Ристо Новаковски на Дир. nacrt.docx
Предлог одлука за одобрување Томе Петковски на Дир. nacrt.docx
Предлог Одлука за распределба на добивката nacrt.doc

Објавено на: 06.08.2020 14:14:22
Документ БР.: DOC_13285-151/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери