листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-10280/1/I-3 од 20.5.2020 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна Банка на Република Северна Македонија бр. 15-14950/8 од 29.9.2020 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначена д-р Гордана Балтовска.

 

Објавено на: 01.10.2020 15:50:53
Документ БР.: DOC_12285-43/2020
Урнек: Измени во органи на управување