листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Статут на Стопанска банка а.д. Битола (Пречистен текст).pdf
Предлог-одлука за именување член на Надзорен одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Мислење на Надзорниот одбор кон предлог-одлуката за именување член на Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 07.10.2020 08:48:59
Документ БР.: DOC_13285-183/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери