листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Извештај од работењето на Управен Одбор за 2019 година

Извештај од работењето на Надзорен Одбор за 2019 година


3_ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТЕЊЕТО ЗА 2019 од НАДЗОРЕН ОДБОР.pdf
3_ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТЕЊЕТО ЗА 2019 ГОДИНА од УПРАВЕН ОДБОР.pdf

Објавено на: 09.10.2020 10:01:18
Документ БР.: DOC_13285-185/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери