листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 3 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Согласно правилникот за известување член 35 став 1 алинеја 3, со договор за купопродажба

на недвижен имот број 02-76 од 06.10.2020 година, реализирана е продажба на недвижен имот

во износ од 24.678.000,00 денари што изнесува 7,13% од вкупната актива на друштвото со состојба

на ден 31.12.2019 година.

Објавено на: 13.10.2020 14:14:50
Документ БР.: DOC_26454-0/2020
Урнек: Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата