листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран, Биланс на успех за период 01.01.2019-30.09.20

 


MAKOTEKS AD 30 09 2020.xls

Објавено на: 29.10.2020 14:15:29
Документ БР.: DOC_12298-47/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.