листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                        Согласно Глава 6 од Правилникот за котација  објавуваме исправка на

                                      - Неревидиран биланс на успех 01.01.- 30.09


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 17.11.2020 14:10:01
Документ БР.: DOC_12298-122/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.