листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Konsolidiran nerevidiran Bilans na uspeh, Bilans na sostojba, Paricen tek,Izvestaj za promeni vo kapitalot za pediod od 01.01.2020-31.12.2020 za RIK SILEKS AD Kratovo.


01.01-31.12.2020- Консолидирани извештаи.xls

Објавено на: 19.03.2021 14:10:59
Документ БР.: DOC_26445-102/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.