листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

                                                 Согласно Глава 6 од Правилнокот за котација ги објавуваме следниве финансиски извештаи

                                                        - Ревидирани финансиски извештаи за 2020 година.


Мислење и ФИ 2020 Интерпромет (1).pdf

Објавено на: 19.03.2021 14:15:59
Документ БР.: DOC_12304-3/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи