листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за 47-та седница на Собрание на акционери


02.0. Записник од 46.седница на Собрание на акционери на Охридска банка АД Скопје.pdf
04.0. Годишен извештај за работењето на Охридска банка АД Скопје за 2020.pdf
04.0. Писмено мислење по годишниот извештај за работењето на банката.pdf
04.1. Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Охридска банка АД Скопје за 2020.pdf
05.0. Извештај за работењето на Надзорниот одбор за 2020 година.pdf
05.1. Предлог Одлука за одобрување на извештајот за работа на Надзорен одбор за 2020.pdf
05.2. Годишна оцена за соодветноста на членовите на Надзорниот одбор за 2020.pdf

Објавено на: 24.03.2021 14:11:40
Документ БР.: DOC_13285-28/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери