листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционерите за 2020г.


Т.1-1 Предлог Одлука за одобрување на годишна сметка 2020.pdf
Т.1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи ревидирани со мислење.pdf
Т.1-3 Предлог одлука за одобрување на годишниот извештај на друштвото за 2020.pdf
Т.2 Предлог Одлука за распределба на добивката за 2020.pdf
Т.3-1 Предлог Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членови.pdf
Т.3-2 Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот.pdf
Т.4 Преддлог Одлука за одобрување на извештајот на СВР.pdf
Т.5 Предлог Одлука за откуп на сопствени акции (1).pdf
Т.6 Предлог Одлука за назначување на ревизор за 2021.pdf

Објавено на: 29.03.2021 09:20:13
Документ БР.: DOC_13285-33/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери