листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Почитувани,

Ве известуваме дека Управниот одбор на Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп донесе одлука за свикување на Годишно собрание за деловната 2020 година. Годишното собрание за деловната 2020 година ќе се одржи на 10.05.2021 година (Понеделник) со почеток во 08.00 часот, во седиштето на Друштвото.

Во прилог на оваа објава е Одлука за свикување на Годишно собрание за деловната 2020 година, со Јавен повик.

Поздрав

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп 


_2.2.Odluka_Javen Povik_Sobranie 2020.pdf

Објавено на: 06.04.2021 14:09:14
Документ БР.: DOC_10109-21/2021
Урнек: Јавен повик за собрание