листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани посебни и консолидирани финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020 година


Replek AD - Posebni FI 31.12.2020.pdf
Replek AD - Konsolidirani FI 31.12.2020.pdf

Објавено на: 09.04.2021 14:34:36
Документ БР.: DOC_12304-10/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи