Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери


Предлог одлука за усвојување на год.извештај и год.сметка за работењето на АД за 2020 год..doc
Предлог одлука за распределба на чистата добивка од 2020 год. на АД.doc
Предлог одлука за усвојување на извештај за работата на ОД и на членовите на ОД за 2020 година.doc
Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2020 година.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај на Служба за вн.ревизија за 2020 година.doc
Предлог збирна одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни за деловната 2021 година.doc
Предлог одлука за продажба на градeжни-деловни нефунк.објекти за акц.собрание за 2020 год..doc
Предлог Oдлука за продажба на сопствени акции по пат на јавна понуда за 2021 година.doc

Објавено на: 13.04.2021 14:56:13
Документ БР.: DOC_13285-45/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери