листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за Годишниот извештај за работењето на Банката за 2020 година.PDF
Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи за 2020 година.PDF
Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2020 година.PDF
Одлука за Годишен извештај за работењето на Надзорниот Одбор во 2020 година.PDF
Одлука за назначување членови на Одбор за наградување.PDF

Објавено на: 15.04.2021 14:16:26
Документ БР.: DOC_12283-8/2021
Урнек: Други одлуки од собрание