листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Годишно собрание на акционери


1-1Предлог Одлука за годишна сметка.docx
1-2Предлог Одлука за распределба на добивката по годишната сметка за 2020.doc
1-3Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2020.doc
1-4Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај на ЛМ за 2020.doc
1-1Прилог Годишна сметка 2020.pdf
1-3Прилог финансиски извештаи со извештај на независен ревизор 2020.pdf
1-4Прилог годишен извештај на лотарија за 2020 година.pdf
2-1Предлог Одлука за одобрување на Консолидираната годишна сметка за 2020.doc
2-2Предлог Одлука за одобрување на Консолидираните финансиските извештаи на групата ЛМ за 2020.doc
2-3Предлог Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на групата ЛМ за 2020.doc
2-1Прилог консолидирана годишна сметка 2020.pdf
2-2Прилог консолидирани финансиски извештаи со извештај од независниот ревизор 2020.pdf
2-3Прилог годишен извештај за работата на групата 2020.pdf
3.Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај на Служба за ревизија 2020.doc
3.Прилог Годишен извештај од работата на Службата за внатрешна ревизија за 2020 година.pdf
4.Предлог Одлука за одобрување извештај на Неизвршни членови 2020.doc
4.Прилог Извештај на неизвршните членови на Одборот на директори 2020.pdf
5.Предлог Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори за 2020.doc
5.Прилог Извештај За работењето на Одборот на директориза 2020 година.pdf
6.Предлог Одлука за избор на овластен ревизор за 2021.docx

Објавено на: 16.04.2021 09:00:53
Документ БР.: DOC_13285-49/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери