листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ПРЕДЛОГ ОДЛУКИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ


T1_Предлог одлука за усвојување на годишната сметка ревидираните финансиски извештаи и годишниот извештај за работата на Друштвото за деловната 2020 год..pdf
T2_Предлог одлука за распределба на добивката по годишната сметка за 2020 год.pdf
T3_Предлог одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка, финансиски извештаи ревидирани од овластен ревизор со мислење годишен извештај за 2020 год.pdf
T4_1_Предлог одлука за одобрување на извештајот за резултатите од контролата на работата на друштвото на неизвршните членови на одборот на директори за 2020 год.pdf
T4_2_Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на Директори.pdf
T5_Предлог одлука за избор на членови на Органот на управување на ТД Макошпед АД Скопје.pdf
T6_Предлог одлука за продажба на недвижен имот.pdf
T7_Предлог одлука за усвојување на годишниот извештај на службата за внатрешна ревизија за 2020 год.pdf
T8_Предлог одлука за назначување на овластен ревизор за вршење ревизија на извештаите на ТД макошпед АД Скопје за 2021 год..pdf

Објавено на: 20.04.2021 09:01:26
Документ БР.: DOC_13285-57/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери