листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола


Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Предлог одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Предлог-одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2020 година на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за избор на Друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за усвојување Деловник за работа на Собранието на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за именување член на Надзорен одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 23.04.2021 09:14:32
Документ БР.: DOC_13285-73/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери