листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - Одлуките и Ревизорскиот извештај ке бидат прикачени следната недела


Годишнa Сметкa 2020.pdf
Годишнa Сметкa 2020 - Консолидирана.pdf
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2020.pdf
ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ 2020 - КОНСОЛИДИРАН.pdf
1-Вкупен број на акции.pdf
2-Предлагање на одлуки по предложени точки.pdf
3-Вклучување на нови точки во дневниот ред.pdf
4-Право на поставување на прашања во врска со точките од дневниот ред.pdf
Предлог-Одлуки за Собрание на Акционери.pdf

Објавено на: 07.05.2021 14:26:28
Документ БР.: DOC_13285-119/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери