листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


Предлог Одлука за усвојување на годишниот извештај на УНИБанка АД Скопје.pdf
Предлог Одлука за одобрување на извештајот за работењето на Надзорниот одбор.pdf
Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка и финансиските извештаи на УНИ Банка АД Скопје.pdf
Предлог Одлука за распределба на добивка за период 01.01.-31.12.2020 г..pdf
Предлог Одлука за избор на Друштво за ревизија.pdf
Предлог Одлука за исплата на камата на имателите на перпетуална обврзница..pdf
Предлог Одлука за престанок на мандат на независен член на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за именување на членови на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за изменување и дополнување на Статутот на УНИБанка АД Скопје.pdf
Предлог Одлука за наградување на членовите на Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 26.04.2021 14:10:15
Документ БР.: DOC_13285-80/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери