листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                     Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                       - Неревидиран биланс на успех 01.01 - 31.03


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 26.04.2021 14:15:15
Документ БР.: DOC_12294-13/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.