листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Годишно собрание на акционери на ОКТА АД - Скопје на 27 мај 2021 година:


0.1 Финансиски извештаи за 2020 година.pdf
0.2 Годишен извештај на СИР за 2020 година.pdf
0.3.1 Одлука за усвојување на финансиските извештаи за 2020 година.pdf
0.3 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2020 година.pdf
0.4 Извештај за работата на Одбор на Директори за 2020 година.pdf

Објавено на: 26.04.2021 14:10:15
Документ БР.: DOC_13285-82/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери