листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од  правилата за Котација  ги објавуваме предлог одлуките за собрание на акционери, Предлог Одлука за распределба на добивкатаза 2020 год.,Предлог Одлука за одобрување извештајот за работата на Одбор на директори за 2020 година,Предлог Одлука за усвојување годишниот извештај на службата за внатрешна  ревизија на друштвото Димко Митрев а.д.,Предлог Одлука за отповикување на членовите на Одбор на директори.Другите Предлог Оодлука за именување на нови членови на Одбор на директори,Предлог одлука за избор на ревизорска куќа за 2021 година и Предлог Одлука за усвојувањето на ревизорскиот известај ќе бидат накнадно објавени.


Predlog odluki.pdf
God.izvestaj na vnatr.reviz..pdf
Извештај - Одбор на директори - 2020.doc
Finansiski_izvestai_2020 - cen.register.Odl.pdf
objasnuv.beleski 2020.pdf
Поднесување Годишни Сметки преку Веб - Централен Регистар на Република Северна Македонија.pdf

Објавено на: 28.04.2021 14:10:18
Документ БР.: DOC_13285-98/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери