листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери од 28.04.2021г.


1.1-Одлука за одобрување на годишната сметка.pdf
1.2-Одлука за усвојување на финансиските извештаи на друштвото за 2020 ревидирани од овластен ревизор со мислење.pdf
1.3-Одлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на Уготур АД за 2020г..pdf
3.1-Одлука за одобрување на извештајот од неизвршните членови на одборот на диртектори за рез.од контролата над управув.со друштвото за 2020г..pdf
3.2-Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори за 2020г..pdf
4-Одлука за одобрување на год.извештај за работењето на СВР за 2020г..pdf
5-Одлука за стекнување сопствени акции со откуп.pdf
6-Одлука за назнач.овластен ревизор за вршење ревизија на год.с-ка и фин.извештаи за 2021г..pdf

Објавено на: 28.04.2021 14:15:18
Документ БР.: DOC_12283-13/2021
Урнек: Други одлуки од собрание