листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран Биланс на успех 01,01,-31,03,2021


Извеш за берзаТри Месеч известу- приро на тро РЖ 2021 01-03.xls

Објавено на: 29.04.2021 14:15:30
Документ БР.: DOC_12294-65/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.